Kanonprisen-avstemningen er startet!

Nå kan du som er fagorganisert i filmbransjen være med å stemme på de beste bidragene fra filmåret 2019!

 

Filmbranjens fagforbund har i løpet av den siste måneden sendt ut en påmelding til Kanonprisen-avstemningen. Dersom du har registrert deg her, vil du i løpet av kort tid motta avstemningen til din kategori i Kanonprisen 2019 direkte til din oppgitte epost. Avstemningen er åpen til 23. januar.

Hvis du ønsker å avgi stemme til Kanonprisen, men ikke har mottatt påmelding eller den påfølgende avstemningen, sjekk nyhetsbrev fra ditt forbund eller kontakt Kosmorama på dagaudun@kosmorama.no.

 

Kanonprisen er filmbransjens egen prisutdeling, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av bransjen selv. Prisen deles ut årlig under Kosmorama. Kanonprisen for det norske filmåret 2019 vil bli delt ut torsdag 5. mars 2020 i Trondheim. Vi gleder oss til å samle representanter fra filmbransjen og bidragsytere til det fantastiske filmåret vi nå legger bak oss!

Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer frem kollegaer i sin fagfunksjon, og det deles ut priser i elleve ulike kategorier:

Regi, produsent, manus, foto, filmmusikk, klipp, lyddesign, produksjonsdesign, kvinnelige hovedrolle, mannlige hovedrolle og birolle.

 

Hvis du ikke finner påmeldingslenken hos ditt fagforbunds nyhetsbrev, nettside eller andre kanaler dere bruker – ta kontakt med Kosmorama på dagaudun@kosmorama.no.

 

Tuva Novotny mottok prisen for beste regi og beste manus for sitt arbeid med Blindsone under Kanonprisen for filmåret 2018. Her er hun avbildet under prisutdelingen sammen med konferansier Sigrid Bonde Tusvik.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk