Newtopia til Kosmorama 2020!

Vi har gleden av å annonsere at Audun Amundsens dokumentar Newtopia kommer til Kosmorama 2020!

Dokumentaren følger Amundsen som er lei av det moderne livet, og flytter fra Trondheim til jungelen i Indonesia for å bo med en av de siste gjenværende tradisjonelle samfunnene i verden.

På jakt etter det enkle liv lærer han at det er vanskelig å unnslippe den moderne verden. Hans bilde på hvordan han vil at livet i jungelen skal være, kolliderer med Mentawai-folkets ønske om fornyelse. Klanens leder, Aman Paksa, blir dratt mellom to verdener som viser seg å være vanskelig å forene. Amundsen fulgte stammesamfunnet i over 14 år, og Newtopia gir et unikt innblikk i hvordan et stammesamfunn tilpasser seg den moderne verden.

I dag er Amundsen medlem av The Explorers Club i nokså eksklusivt selskap med navn som for eksempel Roald Amundsen og Neil Armstrong.

Filmen vises onsdag 4. mars klokka 20.30 på Prinsen Kino. Billetter kommer for salg på et senere tidspunkt. Følg med på Facebook-arrangementet for å få oppdateringer og se hvem av dine venner som er interessert i å dra. Sjekk også ut Kosmorama 2020 for flere nyheter om festivalen som finner sted 2. til 8. mars!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk