Få med deg Mandagsfilmen på Prinsen 6!

Fram mot Kosmorama 2020 samarbeider vi med Trondheim Kino om Mandagsfilmen: hver mandag kan du oppleve en ny, håndplukket kvalitetsfilm i Prinsen Kinosenters aller beste sal. En ekstra stor filmopplevelse for deg som filmelsker, med så stort lerret og stor lyd som filmene fortjener. Klokka seks i Prinsen seks! Filmene du kan glede deg til i januar er:

Parasitt

Mandag 20. januar

Skaff deg billett her og les mer om arrangementet her.

En komedie uten klovner. En tragedie uten skurker. Som første koreaner noensinne har Bong Joon-ho med denne filmen fått med seg den gjeve Gullpalmen hjem fra Cannes.

I Parasitt møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. Utsikten er en glipe på gateplan mot et smug der bedrukne karer har for vane å late vannet. Med varierende hell tyvlåner de internett fra etasjen over, og for å få mat på bordet pakker de pizzaesker for en restaurantkjede i nærheten. På tross av samholdet og kjærligheten til hverandre, er det ikke stort til liv. Etter et besøk fra en venn av familiens sønn, åpenbarer det seg med ett en gyllen mulighet, en vei ut av elendigheten. Familien griper sjansen med begge hender. Etter regissørens eget ønske, skal ikke mer av handlingen røpes her. Dette er en opplevelse som nytes best uten å vite for mye på forhånd.

Gjør deg klar til en filmopplevelse uten sidestykke!

Little Women

Mandag 27. januar

Skaff deg billett her og les mer om arrangementet her.

Endelig er den her – Greta Gerwigs nye versjon av den nydelige amerikanske klassikeren Little Women. Og for et stjernelag! Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet og Meryl Streep. Gled deg til en herlig førpremiere denne mandagen.

Jo March reflekterer over livet sitt og forteller historien om March-søstrene – fire unge kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.

Med denne smarte og sensitive gjenfortellingen av det klassiske kildematerialet, beviser Greta Gerwigs Little Women at noen historier virkelig er tidløse.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk