Få med deg Mandagsfilmen på Prinsen 6!

Fram mot Kosmorama 2020 samarbeider vi med Trondheim Kino om Mandagsfilmen: hver mandag kan du oppleve en ny, håndplukket kvalitetsfilm i Prinsen Kinosenters aller beste sal. En ekstra stor filmopplevelse for deg som filmelsker, med så stort lerret og stor lyd som filmene fortjener. Klokka seks i Prinsen seks! I februar kan du glede deg til:

Den skjønne tiden

Mandag 10. februar 

Skaff deg billett her og les mer om arrangementet her.

Få en forsmak på Valentines denne mandagen med denne franske, hjertevarme, nostalgiske komedien fra Nicolas Bedos.

Victor (Daniel Auteuil), en voksen mann i 60-åra, får sitt liv snudd opp ned på dagen. Antoine (Guillaume Canet), en blomstrende entreprenør, tilbyr han en helt ny type underholdning. Med hjelp av kombinasjonen av teaterrekvisitter og en gjenskapelse av historien gir han kundene en mulighet til å reise tilbake til en ønsket tidsperiode i livet. Victor bestemmer seg for å gjenoppleve den mest minneverdige uken i hans liv som fant sted 40 år tidligere. Den uken han møtte sitt livs kjærlighet; Marianne.

Den skjønne tiden (La Belle Époque) er en varm og koselig forviklingskomedie om tapt kjærlighet og tapt ungdom. Om familie, forhold, kunst og romantikk.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk