Kulinarisk kino: Goodfellas og italiensk treretters

Velkommen til kulinarisk kino med Kosmorama på Alma’s lørdag 7. mars klokken 15!

I 2020 feirer vi 30-årsjubileum på den tidløse klassikeren Goodfella. Martin Scorseses gangster-klassiker ble nominert til seks Oscar og står seg den dag i dag som en av tidenes beste i sin sjanger. Det skal vi markere under Kosmorama 2020! Lørdag 7. mars blir det filmvisning på Alma’s, akkompagnert meden treretters italiensk meny satt sammen spesielt for anledningen.

Billetter er i salg allerede nå! Her kan du finne dine billetter.

MENY

– What did you bring?
Prosciutto, salami, utvalgte oster og nystekt brød & aioli

– Don’t put too many onions!
Tomatisert ragu av kalv og svin. Servert med pasta, urter og parmesan

– You think I’m funny
Tiramisu – mascarponekrem og fingerkjeks dyppet i kaffe og marsala

Ta kontakt på mail@kosmorama.no innen 22. februar for å be om vegetaralternativ.


OM FILMEN

Henry Hill (Ray Liotta) vokser opp i New York på 50-tallet og har kun en drøm: å bli en gangster. Sammen med den ustabile Tommy (Joe Pesci) og legendariske Jimmy Conway (Robert De Niro) utgjør han et trekløver som har styringen på amerikansk-italiensk organisert kriminalitet i New York. Med årenes gang endres dynamikken mellom de tre mafiabrødrene, og Henry Hill oppdager at det å være gangster er ikke så flott som han en gang trodde.

Her kan du følge med på Facebook-arrangementet for å få oppdateringer og se hvem av dine venner som er interessert i å dra. Sjekk også ut Kosmorama 2020 for flere nyheter om festivalen som finner sted 2. til 8. mars!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk