God jul fra Kosmorama!

Julen er her, og de fleste av oss kan ta noen velfortjente dager juleferie før det nye året setter inn. Her i Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival ser vi tilbake på en førjulstid fylt av hyggelige stunder sammen med nye og gamle publikummere.

Vi har hatt visning av Trondheim på film (2019) på Persaunet omsorg- og helsehjem og Grinchen (2018) på Trondheim folkebibliotek avdeling Ranheim. Vi har vist The Nightmare Before Christmas (1993) foran et fullstappet Julemarked på Torvet, og vi har tatt turen til Sluppen og Austmann Bryggeri & Taproom for å vise Die Hard 2 (1990) mellom øltønnene. Desember har rett og slett vært skikkelig trivelig, og vi gleder oss allerede til å møte dere alle i 2020.

Trenger du fortsatt drahjelp fra filmverdenen for å få julestemningen på plass? Festivalstaben vår skal i alle fall ikke gå glipp av disse julefilmene i løpet av feriedagene: Polarekspressen (2004), Arthurs Julegaverace (2011), It’s a Wonderful Life (1946), Med Grimm og gru (1976), Love Actually (2003) og Klaus (2019).

Vi sees i 2020, kjære venner og publikummere! Festivalpass til Kosmorama 2020 kan du skaffe deg allerede nå. Vi har avslørt noen av tingene som vil skje på Kosmorama fra 2. til 8. mars, og mer vil det bli.

God jul og godt nyttår!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk