Visning av Håp – med samtale og regissørbesøk

Kosmorama i samarbeid med Trondheim Kino inviterer mandag 18. november til visning av den norske filmen Håp i forbindelse med kvalitetsfilmkonseptet Mandagsfilmen.

På visningen får vi besøk av regissør Maria Sødahl, som også er manusforfatter og har basert denne filmen på sin egen historie. Hun intervjues av Kosmoramas direktør Silje Engeness etter filmen, og det vil også åpnes for spørsmål fra salen.

Visningen foregår i Prinsen sal 6, og starter klokken 18:00. Samtalen med regissør Maria Sødahl foregår i samme sal like etter visningen.

OM HÅP:

Anja (Andrea Bræin Hovig) lever med samboeren Tomas (Stellan Skarsgård) i en storfamilie med felles barn og stebarn. På lille julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Håp er basert på Maria Sødahls egen sykdoms- og familiehistorie. Hun er gift med regissør Hans Petter Moland, som har regissert bl.a. Kinoklubbfilmen Ut og stjæle hester.

Håp fikk strålende anmeldelser i internasjonal presse da den ble vist på Toronto Internasjonale Film Festival i september.

Les mer om Håp og se trailer her!

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk