Vinn 100 000 kroner til ditt dramaprosjekt!

Vinn 100 000 kroner til ditt dramaprosjekt under Kosmorama 2020!

Filminvest utlyser en pitchepris på kr. 100 000,- til manusutvikling av en dramaserie tematisk forankret i regionen: Trøndelag og Innlandet. Konkurransen er åpen for manusforfattere bosatt i Norge, tematikken må være forankret i regionen, og serien må ha til hensikt å produseres i regionen. Frist for å delta er 3. februar.

Fjorårets vinner ble Anna Lian med prosjektet «Ormsteinen». Dette sier Lian om betydningen av å vinne pitchekonkurransen: «Å vinne Filminvests pitchepris har betydd enormt mye for meg. Pengene i seg selv ga meg mulighet til å fordype meg i manusarbeidet over lengre tid. Men vel så viktig har prisen vært som en døråpner og et kvalitetsstempel i møte med produsenter, TV-kanaler og andre som nå kan ta prosjektet et steg videre.»

Bildet viser finalister i dramapitch 2019. Fra venstre: Thomas Bjerke, Christian Lo, Anna Lian (vinner), Magnus Aspli og Jørgen Færøy Flasnes.

Les mer om fjorårets pitchekonkurranse her.

 

 

Konkurransen:

Påmelding:

JURY:

Anne Gjelsvik, professor i filmvitenskap ved NTNU
Eric Vogel, daglig leder og produsent Tordenfilm
Jan Elisabeth Lindvik, professor og undervisningsleder ved Den norske filmskolen
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk