Kosmorama lyser ut to spennende engasjement!

Vi leter etter to nye medarbeidere i spennende stillinger

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival er en av Norges største filmfestivaler, og ett av Trøndelags største kulturarrangement. Neste utgave av festivalen begynner 2. mars og varer ut 8. mars.

Da skal vi ta over Prinsen Kinosenter med omtrent 80 filmtitler fra hele verden. Det blir filmprat, faglig innhold, fest, regissørbesøk og mye moro. Vi skal også være til stede i bybildet med flere spennende arrangementer, som Kanonprisen, filmquiz, kulinarisk kino og mer.

Kommunikasjonsmedarbeider (utløpt)

Oppstart 1. januar

100 prosent fra 1. januar til 15. mars 

Lønn etter avtale

Søknadsfrist: 1. desember

 

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival søker en ivrig og kulturinteressert festivalmedarbeider med en god penn som primært vil bidra i kommunikasjonsavdelingen. 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av å produsere innhold til våre digitale kanaler – det være nettside, sosiale medier, nyhetsbrev eller annet. Vi leter etter deg som skriver meget godt både på norsk og engelsk, og som gjerne korrekturleser filmomtaler skrevet av andre i staben. Det hadde vært kjekt om du i tillegg til å være glad i å skrive, også har erfaring med fotografi, videoproduksjon eller grafisk design. Du har lyst til å jobbe med både filmformidling og publikumsutvikling, og kan bidra til å vise frem festivalen til nye og eksisterende målgrupper på best mulig vis. Kanskje forstår du algoritmene på Facebook og Instagram også!

Å jobbe i festival er fantastisk morsomt, hektisk og utfordrende, og vi søker deg som trives i høyt tempo. Dine oppgaver vil i hovedsak være knyttet til kommunikasjonsarbeid, men ettersom vi er en liten stab som arrangerer en stor festival er det også noe samarbeid om andre områder av festivalvirksomheten, som produksjon eller filmprogram. 

Du vil inngå i Kosmoramas stab frem til og under avvikling av festivalen. Diverse forefallende arbeid i administrasjonen kan forekomme.

Vi ser for et fulltidsengasjement med oppstart fra 1. januar, men dette kan diskuteres.

 

Vil du bli vår nye kollega? Send en søknad til admin@kosmorama.no innen 1. desember, så snakkes vi!

Ved spørsmål, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Tonje Jacobsen på tonje@kosmorama.no.

Gjeste- og bransjekontakt (utløpt)

Oppstart 1. desember

Engasjement i 100 prosent fra 1. desember til og med 15. mars

Lønn/honorar etter avtale

Søknadsfrist: Snarest og innen 19. november. Søknader behandles fortløpende.

 

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival søker en ivrig, strukturert og kulturinteressert medarbeider som skal ha ansvar for koordinering av gjester og kontakt med bransje frem mot og under Kosmorama 2020. 

Arbeidet innebærer å være kontaktperson for festivalens inviterte gjester, inkludert planlegging, praktisk oppfølging og booking av reise og opphold. Du vil også ha ansvar for en gruppe frivillige som skal være verter for gjestene under deres besøk i Trondheim og på Kosmorama.

Mange av Kosmoramas inviterte gjester kommer i forbindelse med Kanonprisen, bransjens egen prisutdeling, som finner sted årlig under Kosmorama. Du vil ha ansvar for mye av kontakten med filmbransjen i forbindelse med Kanonprisen, herunder avstemning, reise og opphold, og avvikling av prisutdelingen. Som gjeste- og bransjekontakt hos Kosmorama skal du også ha tett kontakt med ekstern prosjektleder for prisutdelingen.

Vi leter etter en fleksibel og hyggelig medarbeider som er grundig, detaljorientert og har stor arbeidskapasitet. Du er et smilende ansikt utad på vegne av Kosmorama overfor filmbransjen og andre. Det er en fordel om du har kjennskap til å bruke verktøy som Arkon og Excel, men det er ikke et krav.  

Å jobbe i festival er fantastisk morsomt, hektisk og utfordrende, og vi søker deg som trives i høyt tempo. Dine oppgaver vil i hovedsak være knyttet til gjestekoordinering, men ettersom vi er en liten stab som arrangerer en stor festival er det også noe samarbeid om andre områder av festivalvirksomheten, som produksjon eller filmprogram.  Du vil inngå i Kosmoramas stab frem til og under avvikling av festivalen. Diverse forefallende arbeid i administrasjonen kan forekomme.

Vi ser for oss et fulltidsengasjement med oppstart fra 1. desember, men dette kan diskuteres. 

 

Vil du bli vår nye kollega? Send en søknad til admin@kosmorama.no så snart som mulig, så snakkes vi!

Ved spørsmål, ta kontakt med direktør Silje Engeness på silje@kosmorama.no

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk