Førjulsvisning: Die Hard 2 på Austmann

I fjor viste vi det som for mange er tidenes beste julefilm, Die Hard, for et fullstappet bryggerilokale på Austmann Bryggeri & Taproom. Nå gjentar vi suksessen med oppfølgeren!

Austmann åpner dørene til baren klokken 18, og det blir mulighet for å kjøpe mat og drikke. Klokken 19 ruller vi storskjermen inn mellom øltønnene og er klare for filmvisning. Det er med andre ord klart for en helaften med julestemning, godt selskap og eksplosjoner på skjermen.

Billetter kan du kjøpe her!

Austmann Bryggeri & Taproom holder til på adresse Sluppenvegen 10.

 

OM FILMEN:

Die Hard 2 er i følge mange kanskje enda bedre enn den første filmen. John McClane er igjen ute i hardt vær. Det er julaften, og McClane venter på sin kone på flyplassen i Washington D.C. Når en gruppe terrorister kaprer flyplassen, kan McClane og resten av de mange tusen menneskene som befinner seg på flyplassen se langt etter julefreden.

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk