Shaun of the Dead på Austmann Bryggeri

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival og Austmann Bryggeri & Taproom har gleden av å invitere til filmvisning på selveste Halloween torsdag 31. oktober. Vi ruller storskjermen inn mellom øltankene og viser en klassiker som ikke nødvendigvis vil frembringe gysninger, men garantert latterkuler – Shaun of the Dead (2004).

Austmann er åpent fra klokken 18, og har muligheter kjøp av både drikke og noe å spise. Filmvisningen starter klokken 19. Vi anbefaler at du kjøper billett på forhånd for å få plass! Finn din billett her.

Austmanns lokaler finner du på Sluppenvegen 10. Vi sees!

Følg med på Facebook-arrangementet her for oppdateringer.

 

OM FILMEN:

Vår mann Shaun (Simon Pegg) har et ganske begivenhetsløst liv, og foretrekker å tilbringe dagene på den lokale puben. Det setter ikke kjæresten like stor pris på, så hun dumper han. Han har også et anstrengt forhold til moren og stefaren sin, og vantrives på jobb. Shaun bestemmer seg for å få orden på livet, men prosjektet blir avbrutt av en zombie-invasjon. Situasjonen krever at Shaun viser hva han er god for, og sammen med sin bestekompis Ed (Nick Frost) bestemmer seg for å samle alle han bryr seg om og barrikadere seg på baren.

Shaun of the Dead er en kjærlig hyllest til de mange filmene innenfor zombie-sjangeren og er krydret med referanser til andre kjente klassikere, ikke minst George A. Romeros Dawn of the Dead (1978). Filmen hadde stor suksess da den ble lansert, og har selv endt opp som en kultklassiker og kanskje det fremste eksempelet vi har på zombie-komedier. 

Se trailer her
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk