Kosmokids på Moholt bibliotek

Kosmokids er Kosmoramas faste barneprogram. I høst inntar Kosmokids flere av byens bibliotek, og 9. november står Trondheim folkebibliotek avdeling Moholt for tur!
 
Det blir gratis filmvisning og vi deler selvfølgelig ut gratis popkorn!  Hvilken film vi viser er en overraskelse, men vi lover at det blir god stemning for store og små. Filmen passer for alle barn i alderen 6 år og oppover alene, men er tillatt for alle i følge med en voksen. Filmvisningen starter klokken 12.
 
 
 
Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival finner sted årlig i uke 10. Da fyller vi kinosenteret med kvalitetsfilm fra alle verdens hjørner og byr mye annet spennende, som regissørbesøk, festvisninger, fagprat og kulinariske opplevelser. Under festivalen vier vi helga til barn og familier, og inviterer til Kosmokids på kinosenteret. Vi gleder oss masse til å kunne dele neste festivals program med dere etter hvert!
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk