Gratis utekino på Saupstad: Idol

Heimdal videregående skole i samarbeid med Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival inviterer til gratis utekino tirsdag 24. september klokken 20:00!

 

Filmen vi viser er Idol (2015), som forteller den sanne historien om den første palestinske vinneren av arabisk Idol. Vi setter opp fullskala kinoutstyr på skolens område, og det blir filmvisning under åpen himmel!

Visningen er gratis og åpen for alle. Det er begrenset kapasitet og ikke mulighet til å reservere plass, så møt opp i tide.

Dette arrangementet er en del av Kulturuka på Heimdal VGS. Torsdag og fredag denne uka arrangeres også Fargespill, hvor barn fra mottaksskoler i Trondheim bidrar med kunstnerisk og kulturelt materiale fra sine hjemland. Les mer om forestillingen her: http://bit.ly/fargespilltrd

Dette arrangementet er en del av Kulturuka på Heimdal VGS. Torsdag og fredag denne uka arrangeres også Fargespill, hvor barn fra mottaksskoler i Trondheim bidrar med kunstnerisk og kulturelt materiale fra sine hjemland. Les mer om forestillingen her.

Følg med på Facebook-arrangementet for oppdateringer.

 

OM FILMEN:

Idol ble vist på Kosmorama i 2016, og var den mest sette filmen under hele festivalen. Dette er noe så sjeldent som en feelgood-film fra Gaza, med stort hjerte og nydelig musikk!

Idol forteller den inspirerende og sanne historien om Mohammed Assaf, som drømmer om å bli en sangstjerne og klarer å komme seg ut av Gaza og til audition for arabiske Idol. Hans deltakelse i programmet bringer håp inn i den fortvilende hverdagen i Palestina.

Filmen er arabisk, og vises med norsk tekst. Den har aldersgrense 10 år.

Se traileren
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk