Gratis utekino på Lade: Norske byggeklosser

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival i samarbeid med Selvaag Bolig og NHP Eiendom inviterer til gratis utekino på Autronica-tomta på Lade torsdag 26. september klokken 20:00.

 

Midt på området som snart skal bli Lades mest attraktive boligprosjekt, setter vi opp Kosmoramas splitter nye fullskala kinoutstyr – utendørs!

Ta med deg venner og familie til en kveld fylt med latter og upåklagelig stemning. Det blir mulighet for kjøp av deilige burger fra Kompis, som stiller med sin foodtruck, og Austmann bryggeri kommer for å tilby varer som slukker tørsten.

 

Arrangementet er gratis, men vi anbefaler at du reserverer plass ved å hente ut billett på denne lenken for å være sikret plass.

Vi sjekker ID i døra på grunn av alkoholsalg.

Dørene åpner klokken 19, filmen begynner klokken 20.

OM FILMEN:

Norske byggeklosser (2018) er en norsk komedie om hvordan drømmen om egen bolig kan bli et skikkelig mareritt. Samboerparet Merete og Jens arver et hus på Jessheim, og ser endelig sitt snitt til å flytte ut av svigermors kjeller. Det er bare én ulempe: huset må pusses opp. Mye. Som så mange før dem, oppdater Merete og Jens at oppussing er en langt fra harmonisk affære.

I hovedrollene finner vi kjente og kjære skuespillere som Ine Jansen og Anders Baasmo Christensen som et samboerpar som begir seg ut på et oppussingsprosjekt, mens Atle Antonsen innehar hele elleve ulike roller – den ene mer eksentrisk og udugelig enn den andre.

Filmen har aldersgrense 12 år.

 

Trykk «interessert» eller «skal» på Facebook-arrangementet for å få oppdateringer og informasjon om visningen.

 

Se traileren her

 

Her finner du utekinoen:

OM RINGVE PLUSS:

På Autronica-tomta på Lade, midt i Trondheims mest attraktive og solrike bydel, planlegger Selvaag Bolig nye plussboliger®.

Plussboliger® fra Selvaag Bolig er leiligheter av høy standard. I tilknytning til leilighetene bygger vi et serviceområde som beboerne har eksklusiv tilgang til. Her finner man kaffebar med ferske aviser, selskapslokale med storkjøkken, velutstyrt trimrom, møterom, flere tilgjengelige gjesterom og betjent resepsjon. Serviceområdet betjenes av en heltidsansatt vert som hjelper med store og små tjenester, fra skjorterens til hundepass.
Livet i en Plussbolig® er litt enklere.

Ta turen til utekino torsdag 26. september for å bli kjent med området og les mer på Ringve Pluss-nettsiden.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk