Kulturnatt med Kosmorama: Kortfilm på kino

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival og Trondheim Kino inviterer til gratis filmvisning av tre kort-dokumentarer fra Spætt Film AS på Prinsen Kinosenter under Kulturnatt i Trondheim fredag 13. september.

 

Filmene varer til sammen i omtrent 50 minutter, og settes opp i Prinsen sal 2 klokken 17.00, 19.00 og 21.00.
 

Dette er kortfilmene vi viser:

Off the Grid (12 min) handler om Ola (27) som bestemmer seg for å bygge et flyttbart minihus på Svartlamoen. Huset skal rense regnvann, få strøm fra sola og kompostere avføring. Slik vil han vise at det er mulig å leve bærekraftig samtidig som man har et rikt liv.

Regi: Vegard Dahle
Aldersgrense: Tillatt for alle

Psykonauten (13 min) er en kortfilm i brytningen mellom dokumentar og fiksjon som viser hvordan det er å reise i sitt eget sinn ved hjelp av fleinsopp. «På samme måte som astronauter reiser i verdensrommet reiser vi psykonauter i vårt eget sinn.»

Regi: Jon Vatne
Aldersgrense: 12 år

Togrøvere (20 min) er en retrospektiv, coming-of-age-dokumentar om en gruppe gutter som plyndret tog på Ranheim på 90-tallet. Filmen er actionspekket og handler om de gode minnene og nostalgien, men er først og fremst en fortelling om utenforskap og omsorgssvikt.

Regi: Martin A. Walther
Aldersgrense: 12 år

Visningene er et samarbeid mellom Kosmorama, Spætt Film og Trondheim Kino, og er en del av Kulturnatt i Trondheim.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk