Kulturnatt med Kosmorama: Barnefilm på biblioteket

Velkommen til Kulturnatt på Trondheim folkebibliotek med Kosmorama!
Fredag 13. september inviterer vi til gratis filmvisning for barn og unge på biblioteket. Siden det tross alt er fredag den trettende, skal vi vise et utvalg filmer som handler om spøkelser, rare vesner eller andre småskumle ting – men som selvfølgelig passer for de små.

 

Filmene vil gå kontinuerlig fra klokken 16:00. Det blir selvfølgelig delt ut popkorn! Biblioteket arrangerer i tillegg en rekke morsomme aktiviteter, som monsterverksted, høytlesning og spøkelsesvandring.

Du trenger ikke å hente ut billett til arrangementet.

Om filmene:

Filmene vi viser vil ikke bli annonsert på forhånd, men filmene som går de første timene av arrangementet skal de passe for barn mellom tre og ni år. De siste timene passer filmene for barn som er fylt ni år.

Om Kosmokids:

Kosmokids er Kosmoramas faste barneprogram. Under hver festival dedikerer vi helga til de minste, med en rekke spennende barnefilmer og aktiviteter. Neste års festival finner sted fra 2. til 8. mars. Tema for Kosmokids 2020 er ikke avslørt ennå, men følg med på Kosmorama 2020 for å få oppdateringer frem mot festivalen!

 

Arrangementet er en del av Kulturnatt i Trondheim, og er et samarbeid mellom Trondheim folkebibliotek og Kosmorama.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk