Kjøp festivalpass på sommertilbud!

I sommer kan du skaffe deg festivalpass til Kosmorama 2020 for bare 895 kroner (originalpris 1195,-)! Til denne prisen får du syv hele dager med kvalitetsfilm fra hele verden. Det blir også regissørbesøk, quiz, faglig innhold, fest og annen moro på Kosmorama 2020 fra 2. til 8. mars. Kjøp ditt rabatterte festivalpass her!

Programmet for Kosmorama 2020 er ennå ikke sluppet. Det vil komme flere nyheter utover høsten, så følg med! Det kan du blant anent gjøre ved å trykke interessert på dette Facebook-arrangementet, eller ved å melde deg opp til vårt nyhetsbrev:

  

Hvordan fungerer et festivalpass på Kosmorama?

Når du kjøper festivalpass, får du tilgang på alle ordinære visninger under festivalen. Det betyr at du kan ta ut billett til så mange av våre omlag 80 filmer som du bare ønsker (og rekker!). Enkeltbilletter til filmvisningene blir tilgjengelig i det programmet for festivalen slippes.

Festivalpass gir også rabatterte priser på flere av Kosmoramas arrangementer og visninger som går utenom de ordinære festivalvisningene.

Festivalpasset er personlig. Man kan kun ta ut billett til én visning av hver film, og man kan ikke ta ut billett til flere visninger i samme tidsrom.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk