Vinner av årets pitchkonkurranse!

Av 35 innsendte bidrag, ble fem deltakere plukket ut til å fremføre sin pitch foran jury og publikum torsdag 7. mars. Samme kveld ble Anna Lian annonsert som vinner av årets pitchekonkurranse. Vi gratulerer!
Pitchekonkurransen ble avholdt på Kosmorama i samarbeid med Filminvest. Filminvest utlyste en pitchepris på 100 000 kroner til manusutvikling av en dramaserie tematisk forankret i regionen: Trøndelag, Oppland eller Hedmark. Konkurransen ar åpen for manusforfattere bosatt i Norge, tematikken måtte være forankret i regionen, og serien måtte ha til hensikt å produseres i regionen.

Juryens begrunnelse:

Vinnerprosjektet er et prosjekt som trigger nysgjerrigheten og som gjør at man ønsker å vite mere om mysteriet som ligger til grunn.  Det er særegent, ikke karikert. Klassisk, men tidløst, og med  tydelig sted- og tidskoloritt.

Et prosjekt med et rikt karaktergalleri og en sterk og troverdig hovedkarakter.
Et godt utgangspunkt til en serie som kan inneholde flere sesonger og skape et filmatisk grunnlag for regionen.
De fem prosjektene som deltok på pitchekonkurransen var Mimmis Brunnir av Thomas Bjerke, Olav den hellige Jotnedreperen av Christian Lo, Oppsyn av Magnus Aspli, Ormsteinen a Anna Lian og Rottekonge av Jørgen Færøy Flasnes.
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk