Tusen takk for i år!

Kosmorama er over for i år, og for en uke det har vært! Vi har storkost oss med fullsatte filmvisninger på Prinsen Kinosenter fra morgen til kveld, kulinarisk kino på Jossa mat og drikke, norgespremiere på Ut og stjæle hester, filmquiz med Filmpolitiet på TYVEN, filmklassikere på Cinemateket og mye, mye mer. Denne uka har vært fantastisk morsom for oss i Kosmorama-staben, og vi håper og tror at det gjelder dere også. Vi har lyst å takke alle som har vært innom festivalen i løpet av uke 10, i tillegg til alle våre fantastiske frivillige og samarbeidspartnere.

Nå er vi snart klare til å vende blikket frem mot Kosmorama 2020, og hvis du også er det, kan du allerede nå kjøpe ditt festivalpass. Earlybird-billettene har allerede sust avgårde, men festivalpass til ordinær pris er nå tilgjengelig – kjøp ditt festivalpass til Kosmorama 2020 her!

  

 

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk