Mattilbud under Kosmorama

Vi i Kosmorama er glade for å meddele at dere som har festivalpass eller billett til Kosmorama, vil under hele festivaluken kunne nyte mat til rabatterte priser hos et utvalg av spisesteder i sentrum. Disse spisestedene ønsker å gi et tilbud til Kosmoramas publikum:

 

Kalas & Canasta (15% rabatt)

Blant de gamle trehusene på Bakklandet, finner du Kalas & Canasta. Her kan du nyte et bredt utvalg av matretter med inspirasjon fra hele verden til en rimelig pris. Som de sier det selv: «Vi ønsker at de som kommer hit skal ha et åpent sinn og et ønske om å prøve noe nytt. For vi som jobber her kan mat, og det har vi lyst til å vise deg.» Sjekk ut menyen her!


FalafelBar (15% rabatt)

Kun et steinkast unna Prinsen Kinosenter kan du mellom slagene få deg en herlig falafel. Hos Falafelkompaniets Falafelbar kan du skaffe deg en sunn festivalmiddag. Her serverer de ferske falafelruller, salater og ovnsbake grønnsaker til festivalgåere på farten. Ikke nøl med å ta turen! Les meny her.


Alma’s (15% rabatt)

«Vår forhåpning er at det skal kjennes like naturlig å besøke Alma’s for en vellaget lunsj eller en trivelig middag, som for et skikkelig festmåltid eller helt enkelt en morsom utekveld.»

Kun to minutters gange fra Prinsen Kinosenter, og fem minutter fra Nova Kino finner du Alma’s – vegg i vegg med Byscenen. Ta turen til Alma’s under festivaluken! Se meny her.


CafE Ni Muser (15% rabatt)

I tillegg til at de er tilstede på Prinsen Kino under festivaluka med spisestedet Gjenbrukbar, har Cafe Ni Muser så klart åpent på sine egne lokaler. Du finner de over gata for Prinsen Kino, like ved Nidarosdomen. Cafe Ni Muser er en trendy café med god mat, drikke og et av byens beste konditori. Hyggelig betjening og herlige omgivelser med Nidarosdomen som nærmeste nabo sørger for en perfekt atmosfære for å nyte et herlig måltid, eller bare en kopp kaffe med gode venner. Her kan du finne meny.


Frati (10% rabatt)

Frati gir deg smaken av Italia, midt i Trondheim. Fristende appetittvekkere, bedre middager og bredt utvalg av gode viner er blant stikkordene som best beskriver hva som venter deg på denne 40 år gamle familiedrevne restauranten. Du finner dem i Kongens Gate 20! Meny kan du lese her.

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk