Disse Kosmorama-filmene kan du se på kino

Det skal godt gjøres å få med seg alle filmene som vises på Kosmorama når antall titler ligger på rundt 80 stykker. Derfor er det veldig stas at noen av filmene som først ble vist på festivalen, nå er å se på Trondheim Kino! Her er en oversikt over filmer som går nå eller som kommer i løpet av våren:

 

Lykkelige Lazzaro

Mandagsfilmen 1. april

Denne var utsolgt på nesten alle visninger under Kosmorama! Kommende mandag kan du få en førpremiere på kvalitetsfilmkonseptet Mandagsfilmen. Deretter går filmen på vanlig kino fra og med 12. april. Les mer om denne fortryllende filmen på Mandagsfilmen-arrangementet her.

 

Jeg ser deg

Siste mulighet torsdag 28. mars!

I denne dokumentaren følger vi Michael Winger, som bruker det han kaller sterk intuisjon til å hjelpe etterlatte i forsvinningssaker. Les mer om filmen og kjøp billetter til kveldens visning her.

 

 


The Sisters Brothers

På kino nå! 

Ikke få glipp av denne helt særegne western-filmen fra den franske mesterregissøren Jaques Audiard, med store navn som Joaquin Phoenix, John C. Reilly og Jake Gyllenhaal på rollelista. Les mer om filmen og visningstidspunkter på Trondheim Kino her.

 

 


Eighth Grade

På Trondheim Kino nå!

Eighth Grade vant alles hjerter under Kosmorama – i tillegg til både jurypris og publikumspris. Filmen var i utgangspunktet ikke satt opp til ordinær kinodistribusjon, men nå har du sjansen til å se den på Trondheim Kino! Les mer om filmen og se visningstidspunkter her.

 

 

Lords of Chaos

På kino nå!

Lords of Chaos er en spillefilm som tar for seg dystre og kontroversielle hendelser knyttet til det norske svartmetall-miljøet. Les mer om filmen og se visningstidspunkter her.

 


Men alle vet

På kino nå!

Denne spanske filmen viste vi som Mandagsfilmen i samarbeid med Trondheim Kino under Kosmorama. Det var mulig å se filmen på ett tidspunkt og salen var utsolgt, men nå er den mulig å se på ordinær kino. Les mer og se visningstidspunkter her.

 

 

Trondheim på film

På kino nå!

Trondheim på film er en serie bestående av tre korte, historiske filmer fra byen vår, som alle forteller en historie om byen og vi som bor her. Den kan du i en periode framover se på Trondheim Kino. Les mer og finn visningene her!

 

 


Ut og stjæle hester

På kino nå!

Filmatiseringen av Per Pettersons suksessroman hadde sin norgespremiere på Kosmoramas åpningsdag, og har siden 8. mars gått på kinoer over hele landet. Har du ennå ikke fått med deg denne, har du fortsatt sjansen. Se når filmen vises på Trondheim Kino her.

 

 

Britt-Marie var her

På kino nå!

Denne varme og humoristiske fortellingen om å bli selvstending i godt voksen alder hadde én visning under årets festival. Nå kan den ses på ordinær kino. Les mer om det her!

 


Mid90s

Førpremiere på Trondheim Kino 3. april.

Mid90s er skuespiller Jonah Hills regidebut, og har imponert over land og strand allerede. 3. april inviterer Trondheim Kino til en førpremiere, før filmen begynner å gå på ordinære kino fra 26. april. Les mer om filmen og visningene i Trondheim her.

 

 

Maria by Callas

Norgespremiere 26. april.

Maria by Callas er en dokumentar som forteller den fascinerende historien om en av nyere tids største operasangere. Den har norgespremiere 26. april. Les mer om filmen her!

 

Mellom linjene

Norgespremiere 10. mai.

Den franske filmen Mellom linjene ble vist flere ganger under Kosmorama, til manges begeistring. Filmen når norgespremiere og er å finne på en kino nær deg fra 10. mai. Les mer om filmen her.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk