Velkommen til festvisning med Grease!

Lørdag 9. mars inviterer vi til et gledelig gjensyn med en av de mest kjente og folkekjære musikalkomediene gjennom tidene, Grease (1978). Her kan du synge (og danse!) med til de ikoniske låtene fra filmen som i 2018 fylte hele 40 år. I anledning jubileet viser vi en nyrestaurert versjon – så du kan se Sandy og Danny svinge seg i bedre kvalitet enn noen gang før.

Før filmen varmer vi opp med lett servering i form av buffet og feststemning i 50-tallets rette ånd hos Cafe Ni Muser. Det blir også mulighet for styling med Adam og Eva Frisør. Førsten på Cafe Ni Muser er åpen fra klokken 18, og filmvisningen begynner på Prinsen Kinosenter klokken 21. Ta på deg skinnbuksa eller Pink Ladies-jakken, så sees vi til festvisning!

Arrangementet har 18 års aldersgrense og filmen vises uten undertekster.

Billetter er i salg nå og kan kjøpes her.

Grease (1978) er den mest suksessfulle musikalfilmen noensinne. Helt siden vi ble kjent med Sandy og Danny for første gang i 1978, har Grease vært en av de mest elskede kjærlighetshistoriene på film, og folk har gjennom 40 år drømt om en “summer love” som deres. Gjennom ikoniske dansenumre og fantastisk musikk representerer filmen det amerikanske high-school-hierarkiet og den ungdommelige søken etter seg selv og sin plass. Grease er en morsom og energisk hyllest til det uskyldsrene 50tallet på vei mot det mer syndige 60-tallet.

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk