Festivalmat på Prinsen Kinosenter

Timene går unna når man ser film, og sulten kan fort melde seg. Heldigvis har vi gode nyheter for mathungrige festivalgåere!  De som blir fysen på et skikkelig måltid trenger man nemlig ikke dra lengre enn ut i foajeen på kinosenteret. Hele uken er Café Ni Muser der for deg – inne på Prinsen Kino fra klokken 12 til 22.

I foajéen på kinoen har de i samarbeid med IKEA og Transit innredet et koselig og moderne spisested ved navn Gjenbrukbar. Her står deres trivelige betjening på dagen lang for å komplementere de kulturelle innslagene fra filmverden med kulinariske opplevelser og koselig atmosfære.

Menyen inneholder noe for alle og enhver. For de som bare ønsker å koble av med gode venner mellom filmene, er mulighene gode for å nyte rykende fersk kaffe og bakverk. Pizza, cæsarsalat og burger med noe godt i glasset ved siden av er blant alternativene for dem som søker et skikkelig måltid. Vi sees på Gjenbrukbar!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk