Nå kan du nominere kandidater til NTNU Filmpris 2019

Håvard Bustnes, her avbildet under premieren av dokumentarfilmen Hatets vugge på Kosmorama 2018, vant den første NTNU Filmpris i 2016.

NTNU Filmpris skal sette fokus på aktører som jobber for å fremme trøndersk filmproduksjon og som ved hjelp av egne aktiviteter er med på å synliggjøre og utvikle det filmfaglige miljøet  i Trondheims- og trøndelagsregionen.

Vi tar imot nominasjoner til NTNU Filmpris! Fristen for å sende inn nominasjon er fredag 15. februar kl. 23:59.

NTNUs Filmpris skal bidra til å stimulere og være et insentiv til videre utvikling, og slik være et bidrag til et robust, kreativt og nyskapende filmmiljø i regionen. Prisen rettes mot enkeltpersoner og selskap som produserer film med arbeidsplattform og bosted i Trøndelagsregionen. Prisen gis på bakgrunn av faglig fremragende utvikling, talent og nyskaping.

Fjorårets vinner av NTNU Filmpris er Christian Falch.

KRITERIER:

MIDLER:

NOMINERING OG KÅRING AV VINNERE:

JURY:

For ytterligere informasjon, kontakt Kosmorama ved Tonje Jacobsen: tonje@kosmorama.no

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk