Infoskranke, festivalfoajé og mat på Prinsen Kinosenter

Nå nærmer festivalen seg med stormskritt, og vi gleder oss til å ta imot dere på Prinsen Kinosenter i uke 10! Det er andre året vi har festivalen på Prinsen, og foajeen på kinosenteret er et naturlig samlingspunkt for vårt publikum. Her kan du ta deg en pust i bakken mellom filmopplevelsene, planlegge dagens filmløype og diskutere dine beste opplevelser fra programmet.

Hele programmet kommer snart, men her kan du se oversikt over filmer og arrangement vi allerede har sluppet. Når festivalen sparkes i gang 4. mars, vil du har mulighet til å velge mellom over 70 filmer fra nesten hele verden. Vi tror du vil finne noe som faller i smak fra morgen til kvelden. Start dagen med frokostvisninger eller et bredt utvalg av formiddagsvisninger før du fortsetter med dagens filmløype.

Frokostvisninger er onsdag til fredag klokken 08:30 i Kongesalen, og frokost er inkludert i billetten.

Infoskranken

Fast innslag i foajeen under festivalen er selvfølgelig Kosmoramas infoskranke. Her kan du treffe våre flinke frivillige og spørre om det aller meste: Hvilken film bør jeg få med meg i dag? Hva koster et klippekort? Må man hente ut billett selv om man har festivalpass? Vi er her for å hjelpe, så stikk innom! Infoskranken er også stedet du får hentet festivalpasset eller akkrediteringen din.

Åpningstider:

Onsdag 27. februar til fredag 1. mars: kl. 15:00 – 20:00

Lørdag 2. mars og søndag 3. mars: kl. 12:00 – 20:00

Mandag 4. mars til søndag 10. mars: fra kl. 09:15 til start av dagens siste filmvisning.

 

Festivalfoajeen

I år samarbeider vi med IKEA og gjenbrukskonseptet Transit. Gjennom sitt fokus på bærekraft og gjenbruk har de forvandlet foajeen til et spennende område med gjenbrukte møbler. Her har du mulighet til å ta deg en pust i bakken mellom filmopplevelsene, planlegge dagens filmløype og diskutere dine beste opplevelser fra programmet.

I foajeen vil det også være mulighet til å kjøpe mat og drikke gjennom dagen. Fra klokken 12 til 22 hver dag byr Café Ni Muser på alt fra en god kaffe og bakevarer, til varmmat og noe godt i glasset utover dagen.

Vi har stadig flere nyheter å dele med dere i tiden fremover. Følg oss på Instagram og Facebook for å få oppdateringer kjapt!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk