Buena Vista Social Club på TYVEN

Det blir hete rytmer og eksotiske smaker når Kosmorama feirer 20 års jubileet til dokumentarfilmen Buena Vista Social Club på TYVEN!

Filmen er et varmt og oppløftende møte med en gruppe cubanske musikere som har hatt stor betydning for cubansk kulturs posisjon i verden.

For å introdusere filmen for oss, kommer Dag Hoel, filmprodusent og forfatter av boken «Dette er Cuba: alt annet er løgn!».

Etter filmvisningen fortsetter den gode stemningen, og det faste DJ-konseptet på TYVEN, Lilleby Soul Safari, sørger for hete rytmer på dansegulvet fra kl. 23:00.

Billetter: 170,- i salg nå!

Om Buena Vista Social Club:

Denne dokumentaren fra Wim Wenders deler navn med musikergruppen den handler om. En gruppe cubanske musikere, flere av dem store navn som for lengst hadde gått av med pensjon, ble i 1996 engasjert for å gjenopplive musikken fra Cuba før revolusjonen.

Albumet den cubanske gruppen musikere ga ut, såvel som dokumentarfilmen som omhandler dem, fikk stor internasjonal suksess. Dette ga en fornyet interesse for den tradisjonsrike musikken og cubansk kultur verden over.

 

Kosmorama + TYVEN:

TYVEN er en av årets festivalarenaer utenfor Prinsen Kinosenter. Under Kosmorama kan du ta turen innom TYVEN i Dronningens gate for mer av den gode festivalstemninga. Ta turen innom enten det er for å delta på ett av årets arrangement, eller for å møte felles festivalgjengere. Følg med på våre og TYVENS kanaler for flere arrangement-slipp frem mot festivalen!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk