Vil du være med å lage filmfestival?

Fra 4. til 10. mars arrangerer vi festival i Trondheim! I tillegg til å vise filmer fra hele verden, skal vi arrangere fester og førpremierer, quiz, prisutdeling, aktivitetsdag for barn på kinosenteret, og mye mer. Vi skal ta imot regissører som har reist fra verden over, vi skal arrangere bransjens prisutdeling, og vi skal gi filmfaglig påfyll til regionen. For å gjøre alt dette, trenger vi hjelp fra frivillige!

Som frivillig på Kosmorama får du festivalpass som gir tilgang på alle ordinære filmvisninger. Det betyr at du kan velge mellom 60 forskjellige filmer i løpet av uka! Du får også møte haugevis av andre filminteresserte, og det blir egen førpremiere og avslutningsfest for dere.

Som en del av vårt Kosmocrew kan du velge mellom en rekke spennende oppgaver. Vi trenger hyggelige gjesteverter som kan ta vare på våre tilreisende gjester, det være skuespillere, regissører eller annet. Vi vil gjerne ha hjelp til markedsføring og synliggjøring av festivalen vår i bybildet. Eller er du glad i kjøre bil, ta bilder, eller snakke med folk som kanskje har spørsmål om en spesiell filmvisning og sørge for at kinosalene er i god stand til visningene? Les mer om hvilke roller vi trenger frivillige til her!

Søknader

Om du ønsker å være frivillig hos oss lager du kjapt og enkelt en bruker i vårt registreringssystem og fyller ut et påmeldingsskjema hvor du forteller litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å være frivillig og hva du ønsker å bidra med. Link til registrering og påmelding finner du lengre ned på siden.

Søknadsfrist er 1. februar.

 


Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk