Tyvstart julen med utekino!

Kosmorama gjentar fjorårets suksess, og har gleden av å invitere til utekino i bakgården på Cafe Ni Muser tirsdag 11. desember! Arrangementet er gratis og åpent for alle.
 
Lite er bedre for julestemningen enn klassisk julefilm i hyggelige omgivelser. Vi viser Alene Hjemme 2 – Forlatt i New York! Det blir mulighet for å kjøpe gløgg, kakao, julebakst og pølse med brød som du kan grille i bålpanne. Eller du kan gjøre en helaften av det, og gå for julematbuffet inkludert dessert til bare 195 kroner!
Følg Facebook-arrangementet for mer informasjon.
 
Filmen starter klokken 18.00, men Cafe Ni Muser er åpen fra klokken 11. Det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg plass. Det blir satt opp varmelamper, men vi anbefaler alle å kle seg godt. Og ta gjerne med pledd!
 
I fjor var over 700 mennesker innom bakgården for å se den første filmen i Alene Hjemme-serien sammen med oss. Vi håper trondhjemmere nok en gang vil samles i bakgården på Cafe Ni Muser for å ønske juletiden velkommen. Vi ses!
 
Om Alene hjemme 2 – Forlatt i New York (1992):
To år etter handlingen fra forrige film, skal familien McCallister igjen på juleferie. Kevin klarer ikke å holde følge med familien når de løper for å rekke flyet til Miami, og havner ved en feil på et fly til New York. Han storkoser seg i byen som aldri sover, men snart får han et ikke så gledelig gjensyn.
Se bilder fra utekino forrige desember:

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk