Filmkonsert med TSO: Amadeus

Kosmorama, Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO) og Trondheim Vokalemseble inviterer til en musikk- og filmopplevelse utenom det vanlige. Torsdag 7. mars kl. 19.00 viser vi Amadeus, den kritikerroste filmen fra 1984 som gir innblikk i Mozarts geniale virke og  tragikomiske livsførsel. Til filmen fremføres Mozarts verker live med fullt orkester og kor på scenen!

Les mer og kjøp billetter på Trondheim Symfoniorkesters nettsider.

Gå ikke glipp av muligheten til å se denne filmperlen akkompagnert av noen av landets aller beste musikere. Kosmorama og TSO har tidligere hatt stor suksess med å vise den norske storfilmen Kon-Tiki og den spanske stumfilmen Blancanieves med tilhørende livemusikk. Visningen av Amadeus med musikk av selveste Mozart blir intet mindre enn magisk.

Les mer om Trondheim Symfoniorkester.

 

Om filmen:
Tidligere hoffkomponist Antonio Salieri er innlagt på mentalsykehus, og vil bøte for sine synder. Han påstår å ha drept Mozart, den geniale komponisten som han har levd i skyggen av hele sitt liv. Gjennom Salieris fortelling blir vi kjent med Mozart og musikken hans. Regissør Milos Forman vant Oscar for beste regi for filmen, som i tillegg tok hele syv andre priser under Oscar-utdelingen, inkludert beste film.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk