Utekino med Fritt Vilt på Sverresborg!

Hva er vel bedre enn å se skrekkfilm ute på et mørkt tun på selveste Halloween? Sammen med Sverresborg Trøndelag Folkemuseum og Sparebank 1 SMN inviterer vi til utekino på Halloween!

Vi viser den norske skrekk-klassikeren Fritt Vilt. Filmen betegnes av mange som starten på den norske skrekkfilm-bølgen, og den satte standarden for norsk skrekk da den ble lansert i 2006. I hovedrollene finner vi blant annet Ingrid Bolsø Berdal, Viktoria Winge og Rolf Kristian Larsen.

En vennegjeng drar på snowboardtur i Jotunheimen. På vei ned fra toppen har en av dem et stygt fall og brekker beinet. Det er ingen tegn til andre mennesker og ingen dekning på mobiltelefonene. Rådville og bekymret for mørket som faller på, oppdager de et høyfjellshotell. Hotellet ligger tomt og stille, tydelig nedlagt for flere år siden. Telefonlinjene er døde og gjengen innser at de må tilbringe natten der, men omgitt av fjell og nattemørke finner de grufulle tegn på at de ikke er så alene som de trodde. 

Visningen finner sted på Sverresborg 31. Oktober. Ta på deg varme klær (visningen er utendørs) og en venn, og nyt den skumle stemningen! Vi åpner dørene klokken 18:00, og de som kommer tidlig får litt ekstra skumle opplevelser før filmen starter kl 20. Det vil være mulighet for å kjøpe godteri, popcorn, god mat og drikke under arrangementet.

OBS! Sikre deg gratisbilletter via billettlenken!
Arrangementet har 18-årsgrense – husk legitimasjon.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk