Helgas filmtips

Høsten har meldt sin ankomst i Trondheim og derfor passer det perfekt med filmkveld under ullteppet. Finn frem en kopp med kakao og nyt filmene som gir deg den beste høstfølelsen!

October sky

Historien om kullgruvearbeiderens sønn, Homer Hickham, som ble så inspirert av den første Sputnik-oppskytningen at han startet å forske på egne raketter mot sin fars vilje. I et lite gruvesamfunn er framtiden som oftest bestemt for generasjoner framover. Men Homer vil ikke leve sitt liv med hjelm og lykt på hodet, svart av sot i ansiktet. Homer stirrer mot stjernene, og bare en engasjert lærerinne støtter ham i de meningsløse forsøkene på å bygge en rakett.

 

Trick r’ Treat

Med både Ramaskrik 2018 og Halloween rett rundt hjørnet, passer det fint å varme opp med denne halloween-klassikeren, Trick r’ Treat.

Det sies at Halloween er natten der de døde er iblant oss og uforklarlige ting skjer. Ritualene til All Hallows eyes er til for å beskytte en liten by mot ondskap, men de finner fort ut at gamle tradisjoner ikke er glemt. Kostymer og godteri, spøkelser og monstre er med på å gjøre dette til den skumleste og mest dødelige kvelden i året.  


Fantastic Mr. Fox

Følg den kjente historien fra barneboken til Roald Dahl under familiekvelden denne helga!

Herr og Fru Rev lever et idyllisk liv med deres sønn Ask og den unge nevøen Krisoffersen. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på nabogårdene. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området.

Fanget under jorden uten nok mat, må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne Boggis, Bounce og Bean. Sammen har disse tre satt som mål å få tak i Herr Rev, koste hva det koste vil. Den Fantastiske Herr Rev blir nå nødt til å bruke alle sine lure revetriks for å redde både familie og venner.

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk