Heidi Bjerkan på San Sebastian internasjonale filmfestival

San Sebastian internasjonale filmfestival foregår fra 21-29 september 2018. Siden den ble opprettet i 1953 har den blitt en av verdens viktigste filmfestivaler. Festivalen finner sted i Tabakalera, San Sebastian, Spania.

En av Norges kjente kulinariske figurer fra Credo restaurant i Trondheim – Heidi Bjerkan er kokk under San Sebastian internasjonale filmfestival dette året. Torsdag 27.september hadde “ THE HEAT: A KITCHEN (R)EVOLUTION” visning på Basque Culinary Center og Heidi Bjerkan var kokk under arrangementet.

På dette bildet har vi Kosmorama-direktør Silje Engeness, Heidi Bjerkan og programsjef i Kosmorama Ola Lund Renolen.

San Sebastian internasjonale filmfestival har et kulinarisk program som heter Culinary Zinema. Det er opprettet i samarbeid med Berlin Internasjonale filmfestival og Basque Kulinarisk senter for å forene kinoen, gastronomi og aktiviteter knyttet til mat gjennom utdanning, vitenskap og landbruk.

Culinary Zinema tilbyr et konkurransedyktig utvalg av gastronomi-relaterte filmer med tema-middager. De tilbyr en rekke filmer fra flere deler av verden og får i tillegg vist matkultur fra forskjellige steder. Culinary Zinema serverer middag etter visningene.

Les mer om filmen “The Heat: A kitchen (R)evolution”  her

I samarbeid med Credo hadde Kosmorama kulinariske visninger av NOMA – My Perfect Storm og In dense of food i 2017 og Wasted! The Story of Food Waste i år. Vi har sett at kulinariske visninger er populære og setter derfor opp en ny visning utenom festivalen i høst. Lørdag 20.oktober inviterer vi i samarbeid med Alma’s til italiensk aften med klassikeren Gudfaren og en treretters middag. 

Les mer og kjøp billetter her!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk