Die Hard på Austmann Taproom

I år er det 30 år siden Die Hard kom ut for første gang. Dette er et jubileum som er verdt å feire, og Kosmorama inviterer til en spesialvisning på Austmann Taproom. Onsdag 14. November klokken 19:00 kan du komme i julestemning på Trondheims triveligste bryggeri med tidenes kuleste (og kanskje mest utradisjonelle) julefilm.

Die Hard har siden den kom ut i 1988 vært kjent som en av filmene som virkelig har definert action-sjangeren. Hvorvidt den er en julefilm eller ikke har vært et omdiskutert tema i mange år. Den ble lansert midt på sommeren og er ikke er den tradisjonelle, familievennlige julefilmen vi er vant til. Likevel gjør det faktum at handlingen finner sted på et julebord, julete filmmusikk, samt temaer som familie og gjenforening Die Hard til den ultimate julefilmen for mange.

Kjøp billetter her

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk