Utekino med Trondheimsreisen

Tusen takk til alle som kom og så film sammen med oss på Kulturnatt!

 

Fredag 14. September ble Kulturnatt 2018 arrangert i Trondheim. Kosmorama deltok med utekino, hvor vi satte opp to visninger av Trondheimsreisen i bakgården på Cafe Ni Muser. Visningene hadde fri adgang, og Cafe Ni Muser serverte mat og drikke i bakgården for anledningen.

Over 1000 mennesker tok turen innom Cafe Ni Muser i løpet av kvelden, og bakgården var full av spente Trondhjemmere. Både barn, studenter og besteforeldre møtte opp for å få med seg Trondheimsreisen. Produsent Dag Hoel og regissør Magnus Skatvold var til stede for å introdusere filmen. Det satte en helt spesiell start på visningen kl 18.00 da kirkeklokkene fra Nidarosdomen og St.Olavs katedral ringte helgen og filmvisningen inn. Det minte oss alle ekstra på at vi var på historisk grunn da vi skulle se en historisk film! 

Vi vil takke alle som kom for å se Trondheimsreisen og starte høsten sammen med oss for en veldig hyggelig kveld. Takk til våre samarbeidspartnere: Storytelling Media, Trondheim Kino, Spætt Film, DHF, Cafe Ni Muser og ikke minst Kulturnatt Trondheim.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk