Kosmorama på Kulturnatt

Nylig nådde dokumentarfilmen Trondheimsreisen over 30 000 kinobesøk så langt i 2018. Filmen var årets åpningsfilm på Kosmorama, og har vært en must-see for alle Trondheimselskere dette året.

Filmen tar oss med tilbake i tid, og portretterer livet i Trondheim gjennom de siste 100 årene. Kjente og ukjente stemmer forteller oss om hvordan byen har vært med på å forme dem, og hvordan de har vært med på å forme byen. Laget av gamle filmer fra nasjonale arkiver og fra loft i private hjem gir Trondheimsreisen oss et unikt innblikk i byens historie og det menneskelige fellesskapet. Vi får se gamle bilder av byens kjente attraksjoner som Bakklandet, Nidarosdomen og Studentersamfundet, og høre om historien som sitter i veggene på disse stedene.

Fredag 14. September går Kulturnatt 2018 av stabelen i Trondheim. I samarbeid med Storytelling Media, Spætt Film, DHF, Trondheim Kino og Cafe Ni Muser, arrangerer Kosmorama utekino under Kulturnatt. Ute i bakgården til Cafe Ni Muser, like ved Nidarosdomen, legges det til rette for en hyggelig høstkveld med film, mat og drikke for folk i alle aldre. Det vil bli satt opp 500 sitteplasser til hver visning, men vi anbefaler at du møter opp i god tid for å sikre deg en plass. Cafe Ni Muser vil servere kjøttsuppe, varm eplekake med krem og kaffe til kr. 195,- fra kl. 16.00. Start høsten og helgen med middag og film sammen med oss på Kulturnatt.

Arrangementet er en del av Kulturnatt Trondheim 2018, og har fri adgang. Velkommen!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk