Hva vil folk si er Norges Oscar-kandidat!

Foto: Torleif Kvinnesland

Det ble i dag offentliggjort at Iram Haqs Hva vil folk si er Norges Oscar-kandidat i kategorien «beste fremmedspråklige film». Den prestisjetunge filmprisen deles ut under The Academy Awards i Los Angeles februar 2019.

Hva vil folk si har gått sin seiersgang både på norske kinoer og filmfestivaler verden rundt det siste året. Under Kanonprisen på Kosmorama i år vant filmen beste regi og beste manus. I tillegg vant Maria Ekerhovd beste produsent og Adil Hussain beste birolle for Hva vil folk si.

Regissør Iram Haq stakk også av med Edith Carlmar-prisen som ble delt ut på Kanonprisen i regi av Kosmorama. Prisen skal gå til profesjonelle kvinnelige filmarbeidere som har vist integritet, nytenkning og vilje til å bryte grenser.

Vi gratulerer og håper på en Oscar!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk