Årets Ramaskrikprogram er klart!

Ramaskrik Oppdal arrangeres over fire dager fra 18. til 21. oktober 2018, for  8. gang dette året. Det er en av Norges meget få skrekkfilmfestivaler, som arrangeres hver høst på Oppdal Kulturhus. Festivalen har lykkes i å etablere et navn internasjonalt og har hatt flere internasjonale gjester, samtidig som det også gis oppmerksomhet til lokale filmskapere.

Det er et fullspekket program og årets åpningsfilm er den mest etterspurte oppfølgeren denne høsten, “Halloween”.  40 år etter John Carpenters klassiker så dagens lys, er Laurie Strode og Michael Myers endelig tilbake. I tillegg finner vi en rekke populære skrekkfilmer fra hele verden på programmet og det er noe å velge mellom for en hver skrekkfilm-entusiast.

“The Cleaning Lady” er en amerikansk film der marerittet starter når man leier seg vaskehjelp. “You Shall Not Sleep” er spansk thriller der vi får gjensyn med Spanias sqreamqueen Belén Rueda. “I`ll take Your Dead “ er en rykende fersk kanadisk film om en sindig mann som har som jobb å få mordoffer til å forsvinne.

80-talls nostalgien er soleklar i herlige Summer of 84 laget av gjengen bak Turbo Kid. Vi liker antologifilmer og har funnet en med juletema denne gangen; All The Creatures Were Stirring er fem historier med en absurd rammehistorie

Programmet har to norske innslag på filmlista, der den ene er en lang kortfilm. Boy Gets Eaten er en 25 minutt eksamensfilm fra filmskolen på Lillehammer. Killungard er norsk kortreist skummelt hus-langfilm laget av Magne Steinsvoll som også gjestet Ramaskrik med O`hellige jul i 2013.  Neste uke lanseres flere kortfilmer til programmet.

Finn frem badebuksa –  Lørdag 20. Oktober åpner Ramaskrik bassenget på Oppdal Kulturhus med sine deilige varmegrader, boblebad og vannsklie for en visning av Alexandre Ajas festlige horrorkomedie «Piranha». Billetter kan kjøpes her.

Billetter og pass til årets Ramaskrik kjøpes gjennom billettluka på Oppdal Kulturhus. Både billetter og pass kan også kjøpes på nettet. Festivalpass kan også kjøpes ved booking av rom på festivalhotellet Skifer Hotel. Festivalen har 15 års aldersgrense, med unntak av noen få filmer.

Vi i Kosmorama gleder oss til årets skumleste festival!

 

Se programmet her

Kjøp festivalpass her

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk