Q&A MED GRACE JONES OG SOPHIE FIENNES

I samarbeid med Olavsfestdagene​ viser vi fantastiske Grace Jones: Bloodlight and Bami på Trondheim Kino​ i dag klokken 17:00. Etter en elektrisk konsert i går kveld, er vi i ekstase over å kunngjøre at Grace selv tar turen til Prinsen Kinosenter i dag! Etter visningen av filmen vil artisten, sammen med filmregissør Sophie Fiennes, dele mer om filmen som tar for seg superstjernens liv i en Q&A. Ikke gå glipp av den unike muligheten til å se ikonet Grace Jones fortelle om livet av og på scenen i samtale med Fiennes, og ta imot spørsmål fra Trondheimspublikummet. Dette blir en eksklusiv og helt spesiell visning med et begrenset antall billetter, så vær raskt ute for å sikre deg en plass i salen!

Kjøp billett her

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk