Helgas filmtips: fredag den 13.

Solen skinner og snøen smelter, men det er lurt å være på vakt. Det er nemlig fredag den 13. og grusomheter kan skje rundt hvert hjørne. Kom i stemning med våre thriller-anbefalinger denne helgen!

Friday the 13th

Det er vanskelig å ikke nevne slasherklassikeren Friday the 13th på denne dagen. En ungdomsgjeng reiser til nylig gjenåpnede Camp Crystal Lake for å spre glede og sommerfølelse til leirens gjester. Lite vet gjengen hva de har i vente. Slashersjangeren har mye å takke til denne filmen og hvis man liker det blodig, så er dette filmen for helgen!

Se filmen her!

A Quiet Place

Kino i helgen? A Quiet Place er en sci-fi-thriller som bruker lyd, eller heller mangelen på lyd som virkemiddel. En familie på fire lever på en gård i fullstendig stillhet. Hvis de lager lyd blir de oppdaget av skapninger som angriper. Kritikken lover godt med 95% på Rotten Tomatoes og terningkast seks av P3 Filmpolitiet. Hvis de hører deg, så finner de deg.

Skaff billetter her!

Get Out

Opplev regissør Jordan Peeles bisarre verk i en thriller du sent vil glemme. Chris Washington skal besøke foreldrene til hans hvite kjæreste for første gang. Han er usikker på hvordan det vil gå ettersom at han er afroamerikaner, men kjæresten betrygger han at det vil gå fint. Likevel tar det ikke lang tid før han føler dårlige vibber fra familien, men ikke helt på grunn av hva han trodde…

Se filmen her!

 

God helg!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk