To spillefilmprosjekter vant Vårstigen pitchekonkurranse

Vårstigen – kortere vei til lang film er en konkurranse for å stimulere til produksjon av lang fiksjonsfilm i Trøndelag, Hedmark og Oppland – nedslagsfeltet til investeringsfondet Filminvest, som i år satser 2 millioner kroner på regionale spillefilmprosjekt.

Torsdag 8. mars deltok fem prosjekter i pitchekonkurranse i forbindelse med Midtnorsk filmmarked under Kosmorama. Vinnerne ble annonsert samme dag, like før Kanonprisen.

Disse vant pitchekonkurransen:

Grimsby
Regi: Alexander Somma og Øystein Moe
Manus: Øystein Moe
Produsent: Line Klungseth Johansen
Helmet Films & Special Effects, Trøndelag

Ulv, ulv
Regi: Jon Vatne
Produsent og manus: Gudrun Austli
Revenka, Trøndelag

Vi gratulerer!

Om Vårstigen:

Vårstigen – kortere vei til lang film er en konkurranse for å stimulere til produksjon av lang fiksjonsfilm i Trøndelag, Hedmark og Oppland – nedslagsfeltet til investeringsfondet Filminvest, som i år satser 2 millioner kroner på regionale spillefilmprosjekt.

For å være kvalifiserte må søkerne være team bestående av produsent, regissør og manusforfatter med begge kjønn representert. Produsent og regissør må være bosatt og virke i storregionen. Juryen består av skuespiller og regissør Cecilie Mosli, regissør Hallvard Bræin og produsent Maria Ekerhovd. De skal kåre inntil to regionale spillefilmprosjekt som vinner 750.000 kroner hver i utviklingsstøtte.

Vårstigen er et samarbeid mellom Filminvest, Østnorsk Filmsenter, Midtnorsk Filmsenter og Kosmorama

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk