Påskens filmtips!

Det nærmer seg påske og ferie, og hva er vel bedre etter en lang dag på ski, enn å avslutte kvelden med å slappe av med en god film. I påsken er det krim som gjelder, og Kosmorama-staben anbefaler her sine favoritter.

Se7en

To detektiver er på jakt etter en seriemorder som bruker de syv dødssynder som sitt motiv for å drepe. Fantastisk skuespill, høyt tempo og spenningsnivå holder oss på tå hev gjennom hele filmen.

 

Jeg vet hvem du er

Tre unge mennesker pusser opp et hus i det gamle fiskeværet Hesteyri i Jökulsfjörur på nordvestkysten av Island. Vinteren er i anmarsj, og de begynner å ane at de ikke er alene i det forlatte været. Samtidig blir en ung lege dratt inn i etterforskningen av et selvmord. Denne filmen var en del av vårt ramaskrik-program på årets festival, og er nå å se på kino! 

operasjon mørkemann

Dersom du vil se film med familien i påsken er Operasjon mørkemann det perfekte valget. Filmpolitiet har kalt den «Helstøpt krim for barn» og «En spennende og omtenksom detektivfilm».  Operasjon mørkemann kan du se på kino nå.

 

blue velvet

Filmen handler om to ungdommer som avslører en bisarr kriminell bande i en liten, amerikansk by. Blue Velvet var muligens 1980-tallets mest kontroversielle film. Filmen er regissert av David Lynch, og er en av hans store klassikere.

 

God påske!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk