Velkommen til visning av dokumentaren Dries hos Shine


Kosmorama og
Shine ønsker velkommen til en eksklusiv visning av dokumentaren Dries (2017).
 

Motebutikken Shine reiser verden rundt og håndplukker de beste plaggene hver sesong. Vi mener dette er de perfekte omgivelsene for å vise denne dokumentarfilmen, og vi gleder oss! Dette er en gyllen mulighet for å lære mer om moteverdenen, både for moteentusiaster og for folk flest.

 

 
Billetter koster 110 kr + avgift, og kan kjøpes her.
 

 

Om filmen:

Bli med bak kulissene til den ikoniske motedesigneren Dries Van Noten! Vi møter ham i hans atelier, på motevisninger og hjemme i Antwerpen. Dries er kjent som en meget privat mann, men i denne dokumentaren får seerne følge han et helt år. Her får vi et innblikk i livet, hjernen og det kreative hjertet til mesterdesigneren. Filmen viser skaperprosessen med fire kolleksjoner, fra design til nøye utvalg av stoff, broderier og eksklusive print.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk