Start Kosmoramahelgen med ABBA!

Start helgen sammen med Kosmorama! Vi inviterer til et gledelig gjensyn med Mamma Mia!, filmatiseringen av musikalen med de mest folkekjære låtene fra ABBA. Og ikke nok med det, det blir sing-a-long!
 
Før filmen blir det fingermat og oppvarming i sann ABBA-stil hos Cafe Ni Muser fra klokken 18! Dit kommer Adam og Eva for å ha stylingsalong slik at du kan ta fatt på helga med en frisyre som hentet ut fra ABBAs glansdager. Cafe Ni Muser inviterer også til etterfest i samme ånd, og det blir hit etter hit fra våre svenske favoritter, samt snille priser i baren hele kvelden.
 

Filmvisningen begynner kl. 20 i sal 5. på Prinsen Kinosenter.

Billetter koster 200 kroner og inkluderer filmvisning på Prinsen Kinosenter og inngang på festen på Cafe Ni Muser, med fingermat og mulighet for styling.
Kjøp billetter her!

Om filmen

Mamma Mia! (2008) er basert på den meget populære musikalen med samme navn, med musikk av den verdensberømte svenske popgruppen ABBA. I filmen møter vi Sophie som har vokst opp på en liten gresk øy, sammen med moren Donna som har oppdratt henne alene. Sophie skal gifte seg og ønsker å ha sin far til stede i bryllupet. Hun vet ikke hvem faren er, men at han er en av morens tre tidligere kjærester. Ting blir vanskelig for Donna da Sophie i hemmelighet bestemmer seg for å invitere alle tre til øya. Meryl Streep gjør en fantastisk figur som den evigunge Donna, og filmen leverer helproffe og sjarmerende musikalnumre hele veien gjennom. Det er ti år siden vi fikk glede oss over denne filmen for første gang, og til sommeren får vi til og med oppleve en veldig etterlengtet oppfølger!

Filmen vises med engelsk tale og engelsk tekst med sing-a-long.
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk