Nyheter i programmet!

Vi har gledet oss lenge til å dele det som blir årets festival med dere. Programmet vårt er nå ute både på nett og i papirformat.  Snart er det bare to uker til festival, og det er mye som skjer bak kulissene. Etter at programmet gikk i trykken har vi vært så heldig å få to nye filmer på programmet. Disse kan dere lese mer om her.

Fantastiske RocKabul er en dokumentar om Afghans Heavy Metal i Kabul. Filmen er samprodusert av trønderske UpNorth. De er også aktuelle med Hatets vugge på vår festival. RocKabul er en inntertier for alle som elsket Blackhearts på Kosmorama 2016.

Blodfersk er også amerikanske Love, Simon som har førpremiere på Kosmorama. Simon sliter med å komme ut av skapet. Han har falt for en anonym person over internett, som han vet går på samme skole som ham. Dette er en varmhjertet og morsom vri på den klassiske coming-of-age-historien. Nick Robinson spiller hovedrollen som Simon, og filmen har ellers sterke skuespillere som Josh Duhamel, Jennifer Garner og Katherine Langford.

Her på nettsidene våre vil du alltid finne det senest oppdaterte programmet! Husk at du også kan lagre filmene du vil se i ditt program på programsidene våre. Har du spørsmål om programmet, send en mail til admin@kosmorama.no.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk