Kulinarisk kino med Credo: Wasted! The Story of Food Waste

Velkommen til kulinarisk kino hos Credo restaurant med visning av dokumentarfilmen Wasted! The Story of Food Waste (2017) torsdag 8. mars.

En tredjedel av all mat som dyrkes i verden kastes før den kommer på en tallerken. Alle squashtoppene, gulrotskrellet, rekeskallet og det tørre brødet som du dagen før tenker skal bli til suppe, den deiligste pasta og brødpudding. Hva skjer med alt dette? Det meste av det blir til dårlig samvittighet. Wasted! The Story of Food Waste viser hvordan vi kan endre våre vaner knyttet til hvordan vi handler, tilbereder, gjenvinner og spiser mat.

Arrangementet vil foregå i Credos nye lokaler i Ladeveien 9. På visningen av kanskje den viktigste matfilmen fra 2017, vil restauranten vise hvordan du kan redusere matsvinn samtidig som du lager god mat.

I tråd med filosofien de praktiserer til vanlig, serverer Credo smaksprøver lagd av det som ofte ikke blir brukt hos andre. Det blir servert mat som linsesuppe med grønnsaker du ville kastet og brød du trodde ikke var mulig å gjenopplive. God og tankevekkende underholdning, god samvittighet og god mat, alt på én og samme tid.

Sikre deg dine billetter her! Billetter koster 150 kr. + avgift, og inkluderer filmvisning og smaksprøver.

Dette arrangementet vil skje to ganger. Første visning begynner 17.00, mens andre visning begynner 20.30.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk