Helgas filmtips: Filmwebs Kanonpris-vinnere

Filmbransjens egen prisutdeling, Kanonprisen, avholdes under Kosmorama. Som en del av denne prisutdelingen skal Filmweb dele ut pris til den av fjorårets kinofilmer som har blitt stemt frem flest ganger. Til forskjell fra resten av prisene som deles ut under Kanonprisen, er det publikum som avgjør hvem som vinner Filmwebs Kanonpris.

Du kan være med å avgjøre hvem som blir årets vinner ved å gå inn her og stemme på din favoritt. Da er du også med i trekningen av 20 kinobilletter!

 

Filmwebs Kanonpris 2016: Kongens nei

Vinner under fjorårets prisutdeling var Kongens nei av regissør Erik Poppe. Kongens nei er et historisk drama satt til andre verdenskrig, og skildrer tyskernes ankomst i Oslo og den påfølgende flukten til Kong Haakon.

Se filmen på iTunes her.

 

Filmwebs Kanonpris 2015: Børning

Fra filmåret 2015 vant Børning, som er noe så uvanlig som en norsk bilfilm. Anders Baasmo Christensen spiller hovedrollen i denne komedien, som tar oss med på et ulovlig billøp fra Oslo til Nordkapp.

Lei filmen på iTunes her.

Filmwebs Kanonpris 2014: Den tilfeldige rockestjernen

Den tilfeldige rockestjernen av Igor Devold handler om Helge Risa, mannen bak den karakteristiske gassmasken i Kaizers Orchestra. Det var aldri opplagt at Helge Risa skulle bli rockestjerne, men slik ble det altså. Dokumentaren tar oss tett innpå det absurde universet til Kaizers Orchestra og bandmedlemmene selv.

Filmwebs Kanonpris 2013: Gåten Ragnarok

Arkeologen Sigurd Svendsen har viet sitt liv til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. En dag finner han spor av den sagnomsuste myten om Ragnarok, og han blir besatt på tanken om at graven kan fortelle om opphavet til historien om vår egen undergang.

Se filmen på iTunes her.

 

ANNONSE: Vi gjør oppmerksom på at kjøpslenkene er gjort i samarbeid med iTunes, og at Kosmorama mottar penger ved kjøp/leie av filmen.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk