Sophie Fiennes til Kosmorama

Grace Jones er en av popkulturens største ikon. Hun slo gjennom på 1970-80-tallet med en særegen, androgyn stil, fantastiske antrekk, spektakulære sceneshow og ikke minst et unikt musikalsk uttrykk.

Hennes offentlige image har alltid vært en nøye voktet konstruksjon. I år fyller hun 70, men hun er stadig aktiv som musiker, og turnerer verden over med sine show. I Sophie Fiennes’ dokumentar Grace Jones: Bloodlight and Bami får vi et blikk bak fasaden og kommer overraskende tett på.

Regissør Sophie Fiennes har fulgt Jones i 10 år, og resultatet er en fascinerende film i flue-på-veggen-stil. Men hvem har egentlig kontroll over kameraet, regissøren eller divaen? Vi følger Jones fra konsertscene til kirke, fra Paris til Jamaica. Gjennom samtaler med familie, venner og kolleger avslører Jones en barndom preget av mishandling, og hvordan den har påvirket henne på veien til å bli en av vår tids største stjerner.

Vi har også gleden av å annonsere at Fiennes selv vil ta turen på Kosmorama og gjeste visning av filmen! 

Kjøp billetter til visning fredag 9. mars kl. 20.

Kjøp billetter til visning lørdag 10. mars kl. 16.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk