NTNU Filmpris 2018

Fjorårets vinner Anders Teigen.

Om prisen:

NTNU Filmpris skal sette fokus på aktører som jobber for å fremme trøndersk filmproduksjon og som ved hjelp av egne aktiviteter er med på å synliggjøre og utvikle det filmfaglige miljøet  i Trondheim- og Trøndelagsregionen.

NTNUs Filmpris skal bidra til å stimulere og være et insentiv til videre utvikling, og slik være et bidrag til et robust, kreativt og nyskapende filmmiljø i regionen. Prisen rettes mot enkeltpersoner og selskap som produserer film med arbeidsplattform og bosted i Trøndelagsregionen. Prisen gis på bakgrunn av faglig fremragende utvikling, talent og nyskaping.

Kriterier:

Midler:

Nominering og kåring av vinnere:

Jury:

For ytterligere informasjon, kontakt Kosmorama ved Melissa Isaksen: melissa@kosmorama.no

Kosmorama 2018 arrangeres på Prinsen Kino fra 5. – 11. mars. www.kosmorama.no

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk