Kulinarisk kino: Cinema Paradiso

Velkommen til kulinarisk kino med Kosmorama! I samarbeid med Alma’s og Trondheim Filmklubb viser vi klassikeren Cinema Paradiso og serverer treretters middag i italiensk ånd.

Filmvisningen vil finne sted i Alma’s lokaler, og restauranten har satt sammen en meny som skal ta deg med til filmens hjemland:

Antipasti
Caponata, grillede grønnsaker, bakt brokkoli, oliven, focaccia

Primi piatti
Pasta med kremet sopp, pancetta parmesan og persille

Dolce
Panacotta og bær

Billetten koster 300 kroner pluss billettavgift, og inkluderer tre retter og filmvisning. Arrangementet starter klokken 14.30 med velkomst og introduksjon av menyen og filmen.

Kulinarisk kino er ikke inkludert i festivalpass. Billettene kan kjøpes her!

Om filmen:
I år er det 30 år siden Cinema Paradiso ble produsert. Oscar-vinneren fra Italia ble raskt manges favoritt og er en hyllest til filmen som opplevelse og kunstform.
Filmen handler om den lille sicilianske gutten som blir kinomaskinist. Mange år senere møter vi ham som den fremgangsrike regissøren Salvatore Di Vita. Han får vite at hans barndomsvenn Alfredo er død, og minnene strømmer på.

Italiensk tale, engelsk tekst. Filmen finnes i flere forskjellige versjoner. Vi viser den 123 minutter lange versjonen som vant juryprisen i Cannes og Oscar for beste utenlandske film.

Om kulinarisk kino:
Under festivalen arrangerer Kosmorama filmvisninger kombinert med matopplevelser. Tidligere år har vi for eksempel arrangert vinsmaking til visning av Bottle Shock og visning av Noma, My Perfect Storm med matservering av Credo og Jossa. Mer informasjon om årets arrangement vil komme senere.

Her finner du Facebook-arrangementet for kulinarisk kino med Cinema Paradiso.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk