Helgas filmtips uke 1: Golden Globe edition!

Den 75. Golden Globe-utdelingen går av stabelen søndag 7 januar. Prisutdelingen feirer de beste presentasjonene fra film- og TV-året 2017. Vi fokuserer selvfølgelig i den anledning på filmene i utdelingen i ukas utgave av helgas filmtips, og er veldig spente på å se hvem som vinner! Vi varmer opp til Golden Globe med å anmelde to av filmene som er nominert for årets utdeling, som du kan se på kino nå, og to som var nominert i fjor som du kan se fra sofaen i helgen!

 

EN FANTASTISK KVINNE (2017)

Vi befinner oss i Chile hvor en kvinne møter en kald motfront når hennes elsker Orlando dør og hans kone nekter henne tilgang til begravelsen. Som den andre kvinnen blir hun forhatt og det hjelper lite at hun i tillegg er transkjønnet. Om ting ikke kunne blitt verre, så blir hun også mistenkt av politiet som skyldig for bortgangen til elskeren. Dette er en varm film som tar opp kontroversielle temaer på et medmenneskelig nivå.

På kino nå!

THE DISASTER ARTIST (2017)

James Franco og gjengen tar for seg det som er ansett som en av verdens verste filmer, The Room (2013), i The Disaster Artist. Dette er en film for seg selv som tar opp alt fra vennskap til det å bli en legende uten å vite hva man egentlig gjør, eller gjør man?

På kino nå!

HIDDEN FIGURES (2017)

Dette er den utrolige og sanne historien om de afroamerikanske kvinnene Katherine Johnson, Dorothy Vaughn og Mary Jackson som var hjernene bak en av verdenshistoriens største bragder: oppskytningen av romfartøyet som fikk astronaut John Glenn til å bli den første amerikaner i bane rundt jorden.

Se filmen her

LA LA LAND (2016)

Få ting passer bedre i januar-mørket enn å se en feel-good musikal satt i solfylte Los Angeles. Kritikerroste La La Land tar for seg filmindustrien i USA i skoene til en ung skuespillerinne som strever for å nå drømmen om en karriere i Hollywood. Filmen er, som seg hør og bør, en storslagen produksjon fylt med kjente skuespillere og proffe musikalnumre. En hyllest til Hollywood og alle unge drømmere.

Se filmen her

 

//Vi informerer om at linker til filmene er gjort i samarbeid med iTunes, og at Kosmorama mottar penger ved kjøp/leie av filmen. Takk.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk