Film og omvisning i mørket på NTNU Vitenskapsmuseet

Lørdag 10. mars klokken 13 mørklegges NTNU Vitenskapsmuseet, og vi inviterer til en spennende omvisning der barna får utforske museets kriker og kroker ved hjelp av lommelykter. Det blir lagt opp en aktivitetsløype som tar barna med gjennom museets mange utstillinger.

Deretter viser Kosmorama i samarbeid med NTNU Vitenskapsmuseet filmen Natt på museet klokken 14! Visningen finner sted på Newtonrommet på Vitenskapsmuseet.

Om filmen:
Et naturhistorisk museum er fylt av de utroligste ting: forhistoriske skapninger, glemte stammer, eksotiske dyr og historiens legendariske helter – alle livløst foreviget. Eller er de det? I Natt på museet får Larry Daley jobb som nattevakt på et slikt museum. Larry tror dette blir en enkel jobb, men når de besøkende går hjem for kvelden, våkner museets utstilling til liv. Bli med på eventyret når et lekent T-Rex-skjelett, knøttsmå armeer av romere og cowboyer, og en skøyeraktig ape tirrer ham til bristepunktet.

En rekke kjente skuespillere medvirker i filmen, blant annet Ben Stiller, Robin Williams, Ricky Gervais og Owen Wilson.

Filmen har aldersgrense 7 år, men er åpen for alle i følge med en voksen.

Praktisk info:
Vitenskapsmuseet holder åpent kl. 11 – 16, og legger opp et spennende program for hele familien. Det settes aktivitetsstasjon der barna kan tegne eller male, og det blir familiequiz med premier!

Arrangementet koster 120 kroner per person, og inkluderer filmvisning, tilgang på museet og deltakelse på familiearrangementene som skjer her denne dagen.

Sjekk også gjerne ut resten av programmet for Kosmokids 2018.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk